Het dagelijks leven van Kawther Salam

  ..: Ik kreeg een doodsbedreiging van IsraŽl :..
 
13 augustus 2007
NIEUW: Dit artikel is ook geplaatst op mijn Blog !
(ga daar naartoe voor reactie)

-> Home (meer artikelen) 

Op donderdag 9 augustus 2007 om 11:37:48 uur in de ochtend, kreeg ik een heel speciale boodschap per e-mail, gestuurd door “Molly Molly” uit IsraŽl. “Molly Molly” schreef van het IP-adres 88.154.98.235. Dit adres behoord aan een klanyt van een van de grote telecomminucatiebedrijven in IsraŽl, Bezeqint. De boodschap had de titel “Shalom uit Hebron”. Dit is de "beschaafde", "moderne" manier om doodsbedreigingen te sturen en het terroriseren van Palestijnse burgers, gebruikt door de IDF en hun inlichtingendiensten. Het is hun kenmerk: steeds als ze van plan zijn iemand te doden, een huis te verwoesten, landbouwgronden te slechten, dan nemen ze vooraf contact op met het beoogde slachtoffer en sturen hem een kort bericht dat betekent "we weten waar je bent, we komen naar je toe". Zo begrijp ik de e-mail die gestuurd werd door “Molly Molly”.


Kolonistenkinderen gooien met stenen. Is ťťn van hen 'Molly Molly'?

Wat deze doodsbedreiging ook betekende, hij bevatte persoonlijke informatie die deze persoon heeft opgezocht in de whois-gegevens van mijn domein, kawther.info, en tot welke organisatie de afzender ook behoort, of het nu de Shabak (Israelische binnenlandse inlichtingendienst) is, of het militaire hoofdkwartier van de brigadecommandant kolonel Yehuda Fuchs, of zijn woordvoerder, of de Amerikaans-joodse terroristen rondom Kach en de joodse ondergrondse and Gush Emunim - mensen als Baruch Marzel, Moshe Levinger, Noam Federman, Yitzhak Pass … die het hart bvan mijn thuisland bezetten, het oude stadsdeel van Hebron, en die openlijk voor hun vriendschap uitkomen met een veroordeelde verrader aan een land dat hen veel, te veel van hun goedheid heeft gegeven …

Wat de criminele IsraŽlische afzender ook mij wilde vertellen met zijn boodschap, hij zal mij niet bang maken of mijn woorden tegenhouden. Dit soort bedreigingen zal mij nooit tegenhouden de dagelijkse misdaden aan de kaak te stellen, de verwoestingen, de moorden, de terreur, de IDF-"activiteiten" in Palestijnse steden en gemeenten.


IJzeren poorten geÔnstalleerd in de Zahdehpassage in het centrum van Hebron.

Ik zeg hardop dat er vrijheid van meningsuiting is gewaarborgd onder de internationale wetten, dat de IsraŽlische inlichtingendienst of Mossad of wat dan ook, mij niet bang zullen maken. Ik ben niet bang van IsraŽl, ik ben niet bang van die beulenstaat. Het vroegere IsraŽlische Knesset-lid en voormalig staatssecretaris van Defensie, tevens ťťn van IsraŽls topbeulen, Efraim Sneh, zei in zijn reactie op kritiek van de extreem-rechtse partijen van IsraŽl,Shas, Mifdal en Moledet: “Wij zijn bezig de executie en bestraffing van de Palestijnen in stilte ten uitvoer te brengen, en op een heel rustige manier, we hebben het niet nodig openlijk en in 't publiek te verklaren wat we aan het doen zijn.” .

IsraŽl hoeft geen berichten te sturen om mij met de dood te bedreigen. IsraŽl heeft oorlogsmisdaden begaan, genocide, dagelijkse moorden, verwoesting van infrastructuur en van privť- en openbare eigendommen, van landbouwgrond, van waterbronnen, en collectieve afstraffingen in mijn thuisland. Mij te bedreigen zal het aantal dagelijkse misdaden van IsraŽl tegen Palestijnse burgers, journalisten en vredesactivisten niet doen toenemen of afnemen. Ik heb hun misdaden gezien en ermee geleefd gedurende mijn hele leven. Denken ze nu echt dat ze mij kunnen bang maken met nůg een bedreiging?


Yehuda Fuchs heeft geen problemen met terroristen, hij beschermt ze zelfs.
Is hij 'Molly Molly' ?


Kolonel Yehuda Fuchs, oorlogsmisdadiger en brigadier van Hebron, zei: “Ik heb geen probleem met kolonisten, (van Kach en de Joodse Ondergrondse)”. Hij zei: “Dertien jaar geleden heb ik gezworen bij de Westmuur, dat ik de burgers van IsraŽl zou verdedigen met mijn leven en ik ben er trots op dat nu te doen.” (hij bedoelt de illegale kolonisten in de bezette gebieden, die meestal Amerikaanse burgers zijn, maar laten we hem niet afleiden met feiten).


Noordelijke toegang tot de Grot van Abraham in Hebron. Dit was eens een
plaats van gebed, nu maakt het deel uit van een concentratiekamp.


Kolonel Fuchs is er trots op dat hij Palestijnen gevangen zet achter afgesloten poorten in Hebron. Hij veranderde Hebron in een spookstad, een stad van dood en nooit-eindigende misdadigheid. Yehuda Fuchs veranderde Hebron - een stad van 140.000 mensen - in een uitroeiingskamp. Waar men ook gaat, daar zijn ijzeren poorten, barriŤres, sluipschutters, soldaten, prikkeldraad met scheermesjes, muren. Palestijnen moeten erop rekenen te worden in elkaar geslagen, beschoten, vastgezet, getreiterd, vernederd, gestenigd, verwond, beledigd, vertraagd, beboet, gefouilleerd, afgetuigd … wanneer ze ergens in hun stad naartoe willen gaan. Zelfs niet eens in hun eigen huis zijn Palestijnen veilig, in het Hebron waar Yehuda Fuchs de scepter zwaait.De joodse bezetting behandelt zelfs rustige Palestijnen en kinderen als boeven.

Hebron is een rustige stad, maar onder de militaire wetten is zelfs een rustige Palestijn te zijn een misdaad. De kalmte beangstigt de militaire bezetters. Ze zoeken voortdurend naar misdaden midden in de natuur als er vrede is.
Twee weken geleden stuurde kolonel Yehuda Fuchs een bende van zijn doodseskaders undercover in het vredige dorp Dahariya, midden in de natuur. Vijf IDF soldaten stalen een taxi van zijn Palestijnse eigenaar, Muhammad Isa Al-Makharzeh, nadat ze de passagier eruit geschopt, zijn handen geboeid en zijn ogen geblinddoekt hadden. Twee van de undercover IDF's (dus burgerkleding dragend) zaten voorin, ťťn bestuurde de auto, de andere zat naast hem en keek naar de straat. De andere soldaten lagen op de achterbank zodat de Palestijnen ze niet konden zien. De ontvoerde bestuurder zat achterin, tussen de soldaten.


Muhammad Isa Al-Makharzeh, de ontvoerde taxichauffeur. (Bron vd foto: Samih Shaheen)

De bende van de IDF reed naar het zuiden van Dahariya, ver weg, zomaar nergens naartoe. Ze zagen een tegelfabriek ergens langs de weg en ze besloten de fabriek binnen te gaan. Ze vroegen de enige jonge arbeider die ze daar vonden, naar zijn naam en stelden wat "lol en fantasie"-vragen. Vůůrdat de jongeman, Adham Nathmi Al-Shalmeh, 20 jaar oud, hen zijn volledige naam kon zeggen, schoten de soldaten hem in de borst en lieten hem bloedend op de grond achter, gingen terug naar de gestolen auto en reden naar de IsraŽlische grens nabij Al-Ramaden waar Yehuda Fuchs een militaire jeep had laten komen om ze op te halen. De chauffeur, Mr. Makharzeh, werd achtergelaten met geboeide handen en geblinddoekte ogen. Het was niet gemakkelijk, maar hij slaagde erin zichzelf te bevrijden en terug te rijden naar de fabriek waar de soldaten Mr. Al-Shalmeh, een ongewapende burger die niet eens gezocht werd, hadden neergeschoten. Mr. Al-Shalmeh was in een kritieke toestand.

Schande over IsraŽl vanwege de dagelijkse moorden, executies en bedreigingen tegen onschuldige burgers.
Schande over Yehuda Fuchs om wat hij doet in Hebron.
Schande over de IsraŽlische inlichtingendienst Shabak.
Aan jullie allemaal zeg ik: Shalom uit Europa, en schande over jullie. Ik heb jullie dreig-email gekregen. Shalom aan jullie allen.Lehitraot (tot ziens) in Den Haag !

Dank aan iedereen die mij hiermee heeft geholpen. !

Wat nu volgt zijn de volledige headers van de dreig-email die ik heb gekregen. De persoonlijke informatie die deze persoon heeft gekopieerd van de whois-gegevens is hier niet bij.
From Molly Molly Thu Aug  9 02:37:48 2007
Return-Path: <molly_m_1972@yahoo.com>
Authentication-Results: mta488.mail.mud.yahoo.com from=yahoo.com; domainkeys=pass (ok)


Received: from 69.147.65.254 (HELO n22b.bullet.mail.sp1.yahoo.com) (69.147.65.254) by mta488.mail.mud.yahoo.com with SMTP;
 Thu, 09 Aug 2007 02:41:03 -0700

Received: from [216.252.122.217] by n22.bullet.sp1.yahoo.com with NNFMP; 09 Aug 2007 09:37:49 -0000

Received: from [68.142.237.88] by t2.bullet.sp1.yahoo.com with NNFMP; 09 Aug 2007 09:37:49 -0000

Received: from [66.196.101.133] by t4.bullet.re3.yahoo.com with NNFMP; 09 Aug 2007 09:37:49 -0000

Received: from [127.0.0.1] by rrr4.mail.re1.yahoo.com with NNFMP; 09 Aug 2007 09:37:49 -0000
Received: (qmail 24447 invoked by uid 60001); 9 Aug 2007 09:37:48 -0000

DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=s1024; d=yahoo.com;

h=X-YMail-OSG:Received:Date:From:Subject:To:MIME-Version:Content-Type:Content-Transfer-Encoding:

Message-ID;b=ktUKrlhzEEStykdQ1zYo8DRqpNUAbSdD7bYDSwG9b3HEsOsLPZUfUZma+2JjyKU2sw16GTutxz

Received: from [88.154.98.235] by web45215.mail.sp1.yahoo.com via HTTP; Thu, 09 Aug 2007 02:37:48 PDT
 rjTeGwX4RpsjsLxHwuZXt7B2nYkCg9zQL97xZLGDcW1HMN2Xh1+LpsVFih9zGpzXv2Yz08kMHTzR5oKuBJfXLoG6Cb5NC8NNE=;

From: Molly Molly <molly_m_1972@yahoo.com>
Subject: Shalom from Hebron
To: kawther_salam @ yahoo.com
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;boundary="0-812804773-1186652268=:23953"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Message-ID: <582990.23953.qm@web45215.mail.sp1.yahoo.com>Date: Thu, 9 Aug 2007 02:37:48 -0700 (PDT)
Content-Length: 845

-> Home (meer artikelen)