Het dagelijks leven van Kawther Salam

  ..: Een woordje over Jonathan Pollard :..
 
7 augustus 2007

-> Home (meer artikelen) 

Kortgeleden hebben de illegale joodse kolonisten van Kach, de "joodse ondergrondse" en andere terreurorganisaties - de meesten zijn extremistische joodse bezetters met een Amerikaans paspoort - die het hart van mijn geboortestad Hebron bezetten, de smerige Amerikaans-joodse spion Jonathan Pollars een "ereburgerschap van Hebron" verleend. Jonathan Pollards niet-werkelijke-vrouw Esther Zeitz (die zichzelf Esther Pollard noemt) had ontmoetingen met personen die verbonden waren aan een "Buitenlandse Terroristenorganisatie" voor de gelegenheid.


Esther Pollard met kolonisten in Hebron. Op de achtergrond Noam Arnon en Rabbi Frank.
De tekst betekent 'Aanbeveling van Eer en Certificaat van Waardering voor
Jonathan Pollard, verleend door de Gemeente Hebron.'


Als Hebronitische verklaar ik nadrukkelijk dat de boef Jonathan en alle andere joodse terroristen en illegale bezetters niets te maken hebben met mijn geboortestad Hebron. Het zijn psychisch abnormale criminelen, hun onwelkome aanwezigheid in Hebron is een schande en een blamage voor onze stad, en ze hebben hoe dan ook geen enkel recht om wie dan ook, laat staan een grote misdadiger, als iets dat te maken heeft met Hebron.
De burgemeester van Hebron, Khaled Iseleh, heeft niets te maken met deze smeerboel. Noam Arnon, op de achtergrond op de foto, is de woordvoerder van alle kolonisten, inclusief Kach, een speciaal aangewezen "Buitenlandse Terroristische Organisatie" volgens de Amerikaanse wetgeving 31 CFR hoofdstuk V (2,5 MB tekstbestand, zoek op "Kach"). Zodoende is Ester Zeitz, de niet-echte-vrouw van de veroordeelde misdadiger Jonathan Pollard, hier te zien in een ontmoeting met (en mogelijk geld verstrekkend aan) personen die te maken hebben met een aangewezen terroristische organisatie, een federale misdaad volgens de wetten van de Verenigde Staten.


Poster van Jonathan Pollard die Hebron vervuilt

Jonathan Pollard is een jood uit Texas die als "inlichtingen-analist" werkte voor de Amerikaanse CIA totdat hij werd opgepakt voor het verraden van zijn werkgever en zijn geboorteland, de VS. Volgens wat er is gepubliceerd, hebben Pollard en zijn vrouw Amerikaanse staatsgeheimen gestolen en die aan IsraŽl verkocht, die vervolgens deze zelfde informatie doorverkocht aan de vroegere USSR en China, de toenmalige rivalen van de VS. Pollard werd terecht veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor zijn verraderlijke daad en zit momenteel onvoorwaardelijk gevangen.

Momenteel is er een felle campagne gaande om Pollard vrij te krijgen, aangestuurd door joden in de Verenigde Staten en in IsraŽl. Voormalig president Bill Clinton werd onder zware druk gezet door de joden in de VS, om deze misdadiger vrij te laten, maar heeft het uiteindelijk afgewezen. Het huidige Bush-regime is veel waarschijnlijker in staat zijn Pollard vrij te laten. In de Verenigde Staten wordt deze campagne behartigd door vele joodse en zionistische organisaties. In IsraŽl wordt hij begunstigd door personen die familie zijn van Ovadia Yosef, Pollard's rabbi. Een belangrijke schakel tussen de Amerikaanse en IsraŽlische inspanningen is het zogenaamde "Hebron Fonds", een organisatie van Amerikaanse joden in New York die geld inzamelen en helpen terroristische mensen te financieren die verbonden zijn aan organisaties als Kach en Gush Emunim. De meeste kolonisten uit Hebron zijn betrokken op een of andere manier met deze en andere terroristiksche organisaties. Bijvoorbeeld, Baruch Marzel is de woordvoerder van Kach en hij wordt in zijn rol bijgestaan door Noam Federman die de "minister van financiŽn" is van deze terreurorganisatie, en uitsluitend gemachtigd is om te beschikken over hun financiŽle bronnen in de Verenigde Staten.

Wat ook het resultaat van deze inspanningen moge zijn, het enkele idee al dat er zo'n walgelijke boef rondloopt, die "ereburger" van mijn stad wordt genoemd, is weerzinwekkend. De joodse kolonisten in Hebron hebben geen wettige positie in Hebron, en daarom zijn ze gedwongen de IDF aan het werk te zetten om de plaats etnisch te zuiveren.

Als burger van Hebron wil ik zeggen aan alle Amerikanen dat de crimineel Pollard nooit een ereburger zal zijn waar dan ook in Palestina, en zijn nagedachtenis zal worden uitgedoofd als de kolonisten eruitgetrapt worden.

Ik hoop dat Amerikanen zullen weten wat ze moeten doen om zeker te stellen dat Pollard nooit de gevangenis levend zal verlaten.


Pollard's vriend Baruch Marzel, een meervoudig moordenaar en de woordvoerder van Kach.

 
Pollard's vriend Ovadia Yosef, die verscheidene keren heeft opgeroepen dat alle niet-joden zouden moeten worden gedood.

Een afzonderlijke aantekening: wat is de betrekking tussen de joodse kolonisten in Hebron en de Riggs Bank? De RiggsBank was een instelling waarvan algemeen werd geloofd dat die een voorpost van de CIA is geweest, hij hield op te bestaan toen hij werd opgekocht door de PNC FinanciŽle Dienst in 2005.

-> Home (meer artikelens)