Het dagelijks leven van Kawther Salam

  ..: IDF maakt $200.000 buit van privé-huishoudens in Beit Hanoun :..
 
13 november 2006

-> Home (meer artikelen)Van links naar rechts: Yoav Gallant, commandant van het zuidelijke commando van de IDF, Dan Halutz, en Ehud Olmert.
Zijn ze het "ongeluk" in Beit Hanoun van 8 november aan het plannen ? (bron v.d. foto: dpa)


(Hier is wat er gebeurde terwijl ze aan het stelen waren)

Te oordelen naar het onderstaande verslag van een persconferentie van de burgemeester van Beit Hanoun, waren de "soldaten" van het Givati boevenschorem niet tevreden met het vermoorden en verwonden van honderden mensen, het vernielen van eigendommen die miljoenen dollars waard waren, het vernielen van het levensonderhoud van een hele stad tijdens hun zogenaamde "Herfstwolken"-operatie - maar ze hadden ook nog tijd voor het stelen van mobiele telefoons, goud (dat de meestgebruikte vorm van sparen is in Palestina), en andere privé-bezittingen uit de huizen van verarmde mensen die al te lijden hebben van een genocide-regime van uithongering. Het is duidelijk dat deze israëlische joden van de Givati-eenheid niet stalen vanwege honger, maar dat ze stalen omdat ze dieven zijn.

De burgemeester van Beit Hanoun, Muhammad Nazek Al-Kafarneh, zei tijdens een persconferentie die na de recente slachtpartij werd gehouden, dat de israëlische soldaten die deelnamen aan de zogenaamde "Herfstwolken"-operatie in de stad, de gelegenheid gebruikten om Palestijnse eigendommen te stelen: geld, goud, mobiele telefoons en andere kostbaarheden.

- De totale waarde van dingen die zijn gestolen van particuliere personen en huishoudens bedraagt meer dan 200.000 dollar.

De burgemeester somde ook de verliezen en beschadigingen op die de israëlische terroristen hebben teweegebracht in de stad Beit Hanoun:
- Het verlies als gevolg van schade aan waterinstallaties is 350.000 dollar.
- Het verlies als gevolg van schade aan de infrastructuur voor het verwerken van afvalwater, is 450.000 dollar.
- Het verlies als gevolg van schade en vernieling van Palestijnse huizen bedraagt rond de 2,5 miljoen dollar.
- Het verlies als gevolg van schade aan de infrastructuur van wegen bedraagt ongeveer 3,5 miljoen dollar.
- Het verlies als gevolg van schade aan openbare tuinen en speeltuinen voor kinderen, bedraagt rond de 200.000 dollar.
- Het verlies als gevolg van beschadigingen van het elektriciteitsnet, bedraagt 2,5 miljoen dollar.
- De verliezen van de economie van de stad, bedraagt rond de één miljoen dollar.
- Het verlies als gevolg van beschadigingen van het communicatie-net bedrgaat 1,5 miljoen dollar.
- Het verlies als gevolg van schade aan openbare eigendommen bedraagt 1,5 miljoen dollar.

De burgemeester zei dat de israëlische terroristen 25 openbare voorzieningen van de stad verwoestten, en nog eens 25 voorzieningen werden gedeeltelijk beschadigd. Hij noemde een bedrag van een half miljoen dollar dat het verlies bedroeg als gevolg van deze schade.

Verder zei burgemeester Al-Kafarneh dat 40 winkels geheel verwoest werden; het verlies als gevolg van deze verzoesting bedraagt 200.000 dollar.

De verliezen in de sectoren landbouw en gezondheidszorg zijn niet meegerekend in de hierboven genoemde verliezen.Een soldaat en een officier van de IDF maken zich klaar voor de operatie "Herfstwolken". Iedere informatie
zoals exacte identiteit, eenheid, nationaliteit, enz. van deze twee soldaten voor een eventuele toekomstige aanklacht en
vervolging als oorlogsmisdadigers zal zeer op prijs worden gesteld.(bron v.d. foto: arabische kranten)


-> Home (meer artikelen)